Nyt herretøj får kæmpe succes i Danmark

Ser du Løvens Hule, så kan det være, at du allerede har stødt på de unge drenge bag det nye tøjbrand Shaping New Tomorrow, som gik fra Løvens Hule med en kæmpe investering. Drengene var allerede succesfulde, før deres deltagelse i Løvens Hule, hvor de solgte deres herretøj fra en butik i Aalborg. Efter deres deltagelse i Løvens Hule, er deres herretøj blevet populært i hele Danmark, og de har taget deres forretning og herretøj til et helt nyt niveau.

Du kan finde populært herretøj fra Shaping New Tomorrow i deres butik i Aalborg, men du kan også finde det online. Så hvis du gerne vil støtte op omkring de unge drenge og deres forretning, så har du mulighed for at gøre det online. Herretøjet har fået meget omtale, siden Løvens Hule, men udelukkende grundet de mange kendte personer, der er begyndt at gå i tøjet, fordi det er så behageligt at have på.

Shaping New Tomorrow får kæmpeinvestering fra Løvens Hule

Løvens Hule er et Tv-program på DR, hvor du har mulighed for at komme ind og pitche din idé, og hvis du er heldig, så kan du få en investering med hjem til din forretning. Det er noget, der kan være en kæmpe hjælp, og som rent faktisk kan sørge for, at din forretning kan blive til noget. Ud over pengene, så kan du få en masse hjælp fra en af løverne, som har mange års erfaring i at drive virksomhed. Det er noget, der ikke kan sættes en pris på, og som ikke ellers kan lade sig gøre.

Shaping New Tomorrow gik derfra med en kæmpeinvestering, og de fik tre af løverne med på deres projekt. Det er noget, der har gjort en stor forskel for brandet, der laver herretøj, og som har givet dem endnu mere succes. De er kommet til at arbejde tæt sammen med Jesper Buch efterfølgende.

Dette gør herretøj fra Shaping New Tomorrow unikt

Der er noget helt unikt ved tøjet fra Shaping New Tomorrow, fordi det er lavet med fokus på komfort, selvom tøjet er pænt og klassisk. Populært herretøj fra Shaping New Tomorrow er blevet stort herhjemme, netop på grund af deres unikke måde at lave tøjet på. Du kan finde pænt tøj, som du kan bruge på arbejde, men der er meget elastik i tøjet, som gør, at det er meget behageligt at have på.

Så hvis du har en masse pænt tøj derhjemme, der ikke er behageligt at have på, så kan du kigge på herretøj fra Shaping New Tomorrow. På den måde har du mulighed for at finde tøj, der er behageligt at have på igennem en hel arbejdsdag, og som ikke gør, at du føler dig helt stiv i en skjorte og et par pæne bukser. Det er værd at tænke på komfort, hvis du er typen, der arbejder meget, og hvis du typisk sidder på et kontor i mange timer om dagen. Komfort kan du få hos Shaping New Tomorrow.