Hvis uheldet er ude med din iPhone XR

Man kender godt, hvor ærgerligt det er, når man har en ny mobiltelefon, som man netop har tabt, så skærmen er gået i stykker. Det kan være en dyr omgang, hvis man skal købe en ny telefon, og derfor kan det være relevant at se på iPhone XR reparation / iPhone XR skærm reparation. Det kan nemlig godt lade sig gøre at spare penge på at reparere telefonen, i stedet for at købe en ny.

Reparation af din iPhone XR skærm

iPhone XR ligger prismæssigt i den lidt dyrere ende af mobiltelefoner. Derfor kan det være rigtigt relevant at få ens iPhone XR repareret, når uheldet er ude og skærmen er gået i stykker. Det behøver ikke være dyrt. Mange tilbyder hurtig og billig iPhone XR reparation / iPhone XR skærm reparation.

Derudover er det mere miljørigtigt at sørge for, at ens telefon bliver repareret, i stedet for, at man udskifter telefonen med det samme. Det koster på miljøet hver gang man skifter til noget nyt, og hvis man i øvrigt har en rigtigt god telefon, som man er glad for, kan det ikke betale sig at købe en ny telefon hverken prismæssigt eller miljømæssigt. Der vil også være andre fordele ved at lade telefonens skærm blive repareret i stedet for at udskifte til ny telefon. Blandt andre fordele er, at man ikke skal bruge tid og energi på at sætte sig ind i en ny telefon, hvis man først er blevet glad for den telefon man har. Mange vil vælge at opgradere til en ny og bedre telefon hvis uheldet er ude, men hvis man f.eks. har været uheldig efter få måneder med en ny telefon, virker det lidt meget at gøre ud af det særligt prismæssigt.

Det simple regnestykke

På teledoktoren.dk koster en skærm reperation af din iPhone XR 899 kr. En helt ny iPhone XR telefon koster omkring 4400 kr. aktuelt. Det svarer til, at du kan få repareret din iPhone XR skærm næsten 5 gange, før det kan svare sig at købe en ny telefon. Hvis man i stedet overvejer en nyere telefon, kan disse godt komme til at koste omkring 10.000 kr. Man får selvfølgelig ikke en nyere telefon af at få telefonen repareret, men man sparer i virkeligheden op mod 9000 kr.

Sørg for at sikre din iPhone XR telefon bedre til en anden gang

Der findes mange måder, man kan kan beskytte sin telefon på. Man kan f.eks. købe et godt cover til telefonen, som sørger for, at telefonen ikke er så udsat for skader, når den tabes, samt at der opstår færre ridser ved, at telefonen er i ens baglomme. Derudover kan man sikre telefonens skærm med et panserglas, så telefonen fremadrettet vil have mindre chance for at gå i stykker. Det kan imidlertid stadig opstå, men det vil i langt de fleste tilfælde være panserglasset, der først og fremmest tager skraldet. Dvs. at man kan udskifte panserglasset, før man eventuelt behøves at få repareret skærmen på telefonen.