Kickstart drømmen som influencer – køb Instagram følgere

De sociale medier dundrer fortsat derud af. De rige og berømte bliver blot endnu rigere og mere berømte end nogensinde før ved hjælp af deres antal følgere på apps som Instagram. Reklamer, sponsorater osv. hjælper dem med at tjene penge samtidig med, at de kan udvide deres fanbase med flotte billeder. Drømmer du om at være ligesom dem? Forståeligt. Men det kan være, du skal bruge en hjælpende hånd. Den får du her.

Troværdighed på sociale medier

Når du falder over nye konti på sociale medier som du synes ser interessante ud, hvilket følger antal synes du så er mest spændende og troværdigt? 245 eller 12.331? De fleste ville nok svare det sidste, og det er jo forståeligt nok. Hvis 12.331 personer har vurderet, at denne konto er så interessant, at den fortjener en plads på deres feed, så må der jo være noget om snakken. Men at nå ud til så mange mennesker kan være svært. Ikke fordi dit content er dårligt, overhovedet ikke! Men fordi der er så meget indhold på sociale medier, at det er svært for fremmede at nå frem til dit. Derfor kan det være en god ide at overveje denne metode: køb Instagram følgere.

Hvordan foregår det?

Det kan lyde en smule intimiderende at købe Instagram følgere. Hvordan foregår det? Bliver det ikke opdaget? Hvad hvis nogle af kontiene bliver suspenderet? Har du så spildt dine penge?

Alle disse spørgsmål vil blive besvaret, så læs du bare videre og lær mere!

Idéen med at købe Instagram følgere er som sagt at kreere mere interesse omkring din konto. Derfor vil du typisk bemærke, at dit følger antal stiger efter du køber følgere.

Fremgangsmåden er ret simpel; du klikker på linket længere oppe, skriver dit @ fra Instagram, vælger antallet af følgere og betaler.

For at det skal se naturligt ud, så bliver følgerne ikke dumpet på din konto på én gang. I stedet bliver de langsomt tilføjet til dit følger antal, så du ikke bliver suspenderet af Instagram. På den måde kan du vide dig sikker om, at intet ser mistænksomt ud.

Du skal ikke spilde din penge

Det kan ske, at nogle af de købte konti bliver opdaget og suspenderet. Men derfor skal du naturligvis ikke snydes for dine penge. Derfor er der automatisk genopfyldning, så dit følger antal ikke pludselig tager et dyk. Det er jo netop det modsatte, der er målet.

Desuden er servicen tilpasset Instagrams nye algoritme anno 2021, hvilket vil sige, at servicen nu også omfatte Reach, Impressions og Profile Visits. Alt dette hjælper dig også med at nå ud til endnu flere potentielle følgere.

Hvis du går rundt med en lille influencer-drøm i maven, så skal den ikke gå til spilde! Men det er også hårde odds, du skal kæmpe imod. Derfor er det helt forståeligt, at du har brug for en hjælpende hånd. Det har denne artikel forhåbentligt givet dig! Nu er der ikke andet for end at gå ud og tage den sociale medie verden med storm!