Bange for bikinien til sommer? Sådan kommer du i den med stolthed

Det er rart, når vejret begynder at blive varmt udenfor, og man skal have mindre tøj på. Det er også lækkert, at man kan tage til stranden og bade uden at fryse. Der er dog også nogle, der frygter denne tid på året, fordi de ikke bryder sig om at trække i en bikini i offentligheden. Det kan være, at det er noget, du selv kender til? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan sørge for, at du i år kommer til at bære din bikini med stolthed.

Hvilket område frygter du?

Du har sikkert et område på din krop, som du ikke bryder dig om. Det kan være, at du er træt af at have for store arme. Det kan også være, at du synes, du har for meget fedt på maven eller omkring lårene. Det kan også være, at du er vant til, at du ”skal” træne en masse, når det begynder at blive varmere, så du tør tage en bikini på. Der er dog nogle fedtdepoter, som man ikke kan træne væk – uanset hvor meget man prøver. Det kan f.eks. være, at fedtet ikke forsvinder for dine arme, uanset hvor meget du træner? Så er det heldigt, at der findes en anden løsning.

Få frosset dit fedt væk

Det er individuelt, hvordan vores fedt lagrer sig i kroppen. Det er f.eks. ganske muligt, at man er tynd, mens man stadig har en dobbelthage. Det kan være, at du har sådan et område? Så er det faktisk noget, som du kan få frosset væk! Når man fryser fedt væk, så kan man få omkring 20-25% af fedtet til at forsvinde i det behandlede område. Sådan en behandling er endda permanent, så fedtet ikke kan ophobe sig her igen. Du kan læse mere om fedtfrysning på fedtfrysning Århus her.

Gør det ondt at få fedtfrysning?

Det kan lyde voldsomt at få frosset sit fedt væk, men selve behandlingen føles ikke voldsom. Det tager omkring en time for en behandling, hvor man ligger med en slags maskine, der er påført det område, der skal behandles.