Find ro i skyggen

Det er dejligt med solskin, men lad os blive enige om, at det kan føles en anelse ubehageligt at skulle tvinges til at sidde i den brændende sol. Den gode nyhed er, at du forholdsvis nemt kan gøre noget ved det, uden at skulle til at trække de store tykke gardiner for vinduerne. Det er trods alt rart at vide, at det stadig er dag. Med de smarte og praktiske markiser fra Grundsø kan du lukke den værste sol ude, imens du stadig får det nærende dagslys ind i din bolig.

Beskyttelse mod sollys, dug og stille regn

Hvad enten du ønsker at skærme din bolig af for den skarpe dagssol, eller om det er for at afskærme dig selv og dine gæster for den sene aftendug, da er markiser vejen frem. Det kan også være, at du gerne vil nyde din frokost ude i tørvejr, mens den stille regn siler. Her kan markiser også være løsningen, hvad enten du er boligejer eller indehaver af en cafe eller restaurant.

Forøg din indtægt

Med markiser til din cafe kan du skabe mere plads til alle dine kunder, fordi du herved også benytter udeområdet som siddepladser. Det er en fordel at skabe plads til de spisende gæster ude, hvis du gerne vil tjene flere penge. Her kan dine gæster sidde ude selvom solen bager, fordi at markisen skygger for de solstråler, der ellers vil ramme ind i gæsternes øjne. Med markiser kan dine gæster også blive siddende ude, selvom at det begynder at regne.

Det koster dig ganske enkelt penge, men med plads til flere gæster sikrer du dig selv mange flere penge i kassen på den lange bane. Det er så at sige en langtidsinvestering.

Det kan også betragtes som en investering for dig som er boligejer, hvad end det er et hus, rækkehus, sommerhus eller lejlighed, du bor i. Det er nemlig en investering i den glæde, fordi markisen sikrer dig fred i skyggen, beskyttelse mod aftenduggen og muligheden for at blive siddende ude, når det regner i haven eller ude på cafeen.

Hvad skal du vælge?

Markiser findes i mange mønstre og farver. Har du en cafe, ønsker du måske de mere afdæmpede af slagsen, som falder i hak med resten af cafeens identitet. Har du en restaurant, kan det være at du ønsker at skabe lidt mere larm med dit farvevalg, hvilket medvirker til at du vækker kundernes opmærksomhed ude på gaden.

Er det derimod til din egen bolig, da kan det være, at du gerne vil have den helt enkle af slagsen. En som ikke stjæler opmærksomheden fra dit hus, men som forlænger dets skønhed.

Men gør dig selv den tjeneste at søge professionel rådgivning inden, at du begiver dig ud i købet af markiser, da det er en investering, som du gerne skulle blive glad for i det lange løb. Undgå derfor at gøre det til et impulskøb, men overvej nøje hvad dine behov helt præcist er.