Fordele ved at have benytte GPS tracking på dine medarbejdere

Hvis du har en virksomhed hvor dine medarbejdere er ude i felten, dvs. de er væk fra selve virksomhedens lokaler og ude hos kunder eller leverandører, så ved du, hvor vigtigt det er at have overblik over, hvem der er hvorhenne.

Der er mange fordele ved at vide, hvor dine medarbejdere er henne, og nogle ulemper. Men hvad er fordelene ved at have medarbejder GPS fremfor bare GPS på dine firmabiler eller firmakøretøjer? Her vises fordelene ved at benytte medarbejder GPS, såsom Worklogger.

Akkurat afregning af lønnen

Hvis din virksomhed f.eks. kører ud til kunder for at installere et produkt, reparere fejl med et produkt eller ganske enkelt udfører en service hos enten privatadresser eller andre virksomheder, kan det være relevant for dig at vide, præcis hvor lang tid din medarbejder befandt sig på hver adresse for udregning af kundens regninger, timeløn osv., eller også f.eks. for at informere en kunde om at din medarbejder er på vej til dem.

Medarbejderen kan også her retfærdiggøre den brugte tid på hver adresse, så der ingen problemer kommer senere mht. lønafregning eller arbejdspres.

Sikkerhed

En anden fordel ved medarbejder GPS er også, at dine medarbejdere kan føle sig mere sikre. Hvis medarbejderen ved at de kan spores, giver det også medarbejderen en vis sikkerhed. Det kan f.eks. være relevant for medarbejdere, der arbejder i nattetimerne ude, eller langt væk fra andre mennesker.

Medarbejderne kan også oplyse kunderne om, at de rent faktisk bliver sporet med GPS. Det kan måske undvige en uheldig situation.

Trafik

Det kan også dreje sig om at oplyse dine medarbejdere om eventuelt slem trafik, eller vejarbejde, så der igen ikke spildes tid med at sidde fast i trafikken. Eventuelle trafikforseelser kan også ordnes korrekt.

Optimering af dit team

Ved at benytte medarbejder GPS kan du også bedre koordinere dine medarbejdere i tilfælde af, at en medarbejder har brug for hjælp af en kollega. Du nedsætter spildtid og optimerer arbejdskraften.

Uheldet er ude

Ved brug af medarbejder GPS, så kan en medarbejder eller en arbejdsgiver hurtigt bevise, om medarbejderen var eller ikke var til stede da et uheld skete, enten på adressen hos kunden eller f.eks. et trafikuheld.

Mere effektivt personale

Hvis din virksomhed arbejder med at aflønne medarbejderne per udført arbejde på en kundeadresse, leder GPS ofte til flere udførte jobs per dag, hvor begge parter kan se tiden, der er brugt hos hver kunde og antal besøg hos kunder. Motivationen øges også ofte med brug af medarbejder GPS.

Mindre papirarbejde

Med medarbejder GPS undgås en masse papirarbejde, da medarbejderen nu ikke behøver at registrere hvert besøg i papirer og formler, og dermed kan koncentrere sig om at udføre det forestående arbejde.

Mere økonomiske og optimale processer

Som arbejdsgiver er der penge at spare fordi mere optimale processer kan findes ved at analysere benzinforbrug, kørselstid og tid hos hver enkelt kunde for specifikke slags jobs. Medarbejder GPS kan også mindske klager fra kunder, da man f.eks. kan bevise, hvornår og hvor længe en medarbejder var til stede på en vis adresse.