Tegn en forsikring på dit dyr og spar penge

Har du fået et kæledyr? Uanset om der er tale om hund, kat eller hest så er det en god ide at få tegnet en forsikring på den. De fleste kæledyr bliver syge på et eller andet tidspunkt i deres liv, ligesom os mennesker. Forsikringen tager en stor del af dyrlægeregningen, hvis dyret har været forbi dyreklinikken på grund af sygdom. En sygeforsikring holder hele dyrets liv, og man betaler som regel ikke så mange penge om måneden for at have den. De fleste dyreforsikringer dækker hele dyrlægeregningen på nær medicinen. Der er altså mange penge at spare, så du bør klart overveje at få tegnet en med det samme.

Sådan finder du den rette forsikring:

Det er meget forskelligt hvilken forsikring den enkelte familie vælger til deres kæledyr. Nogen vælger at opsøge den forsikring, som de allerede har tegnet ulykkesforsikring samt andre forsikringer hos. Oftest får man nogle fordele, hvis man oprettet dyreforsikringen det samme sted hvor man har alle de andre. Hvis du ikke ved hvilken forsikring du skal kontakte, så kan det være en god ide at undersøge Agria Dyreforsikring nærmere. Denne forsikring er udelukkende til dyr, og kan medarbejderne kan besvare alle dine spørgsmål. Det anbefales, at man giver sig god tid til at sammenligne flere bureauer med hinanden således, at man finder det sted, som kan give dig de bedste betingelser i forhold til forsikringen. Hvis du vil spare tid og penge, så kan man få indhentet tre tilbud fra tre forskellige forsikringer. Herved oplyser de hvad det årligt koster, samt hvor meget man skal afdrage med om måneden hvis man vælger denne betalingsordning. Det eneste man selv skal er at beskrive hvad forsikringen skal dække over. Jo mere man selv beskriver hvad forsikringen skal dække, desto bedre en pris kan det enkelte forsikringsselskab give dig.

Opret forsikringen i god tid:

Det er en god ide, at man opretter en dyreforsikring når man har fået sit dyr hjem. Hvis man har hund er det lovpligtigt at man har en ansvarsforsikring på den. Hertil kan man selv bestemme om man yderligere vil oprette en sygeforsikring og en udvidet ansvarsforsikring. Det er en god ide, at få sygeforsikringen med, da den dækker det meste af dyrlægebesøgene i forbindelse med sygdom. Den udvidede ansvarsforsikring er god at tegne, hvis man skal gå til træning med hunden. Hvis der sker noget under træning, så som at hunden får bidt en anden hund, så går forsikringen ind og dækker dyrlægebesøget.

 

Der er ingen lovkrav om forsikring til kat, men den fornuftige katteejer får tegnet en sygeforsikring således, at katten er sikret i forbindelse med sygdom. Hvis man har en udekat er der stor chance for, at den kommer op at slås med nabolagets katte. Dette kan ofte resulterer i bylder, som skal behandles hos dyrlægen. Dette dækker sygeforsikringen f.eks. Som ejer skal man betale regningen nede på klinikken og derefter indsende kvitteringen til forsikringen. Efter kort tid får man pengene leveret tilbage. Der er altid en selvrisiko, hvor man f.eks. selv betaler de første 500 kr. af regningen.