Strømforsyning til ethvert behov

Find din strømforsyning

Vi bruger i vores virksomhed en masse forskellige strømforsyninger, omformere og adaptere. Derfor er det vigtigt for os, at vi hurtigt kan få leveret den rigtige strømforsyning til tiden.

Vi har et stort behov, uanset om det gælder LED strømforsyning, laptop strømforsyning eller andre typer.

StrømforsyningStrømforsyning til LED, Halogen, PC

En LED strømforsyning kaldes også en LED transformer, og også her er udvalget stort. Den kan placeres i haven udendørs, men må ikke graves ned.

Halogen er også en glimrende lystype, der også kræver en transformer.

Computere er vore dages helt store strømslugere. Der går ikke lang tid før, de har brugt batteriets strøm. En pc uden lader er ikke til noget, så computer strømforsyning er noget af det, vi køber ofte gennem Koz. Folk er helt ubegribeligt gode til at smide laderne væk, når de er på kurser eller lignende.

Man skal altid sikre sig, at strømforsyningen på pc matcher. Kig bag på laptoppen, der er typisk en mærkat, der giver god information.

Batterierne i computeren må ikke udsættes for andet end den korrekte mængde strøm.

Køb en universal strømforsyning

Man kan med fordel overveje en såkaldt universal strømforsyning. Den giver strømforsyning til de elektroniske apparater, som vi bruger i vores hverdag. Det er nemlig træls for at sige det mildt, at skulle ud at anskaffe en original strømforsyning. Det koster ofte en mindre formue, som vi altså sparer ved at købe en universal strømforsyning.

Ofte kan de bruges til mange forskellige produkter, da AC-adaptere kan fås med forskelligt antal stik, der passer ind til mange forskellige produkter.

Man kan derfor betragte en universal strømforsyning som en slags nødstilfælde-sikring – for man kan ofte bruge samme strømforsyning til mobiltelefon, bærbare computere og andet.

Transformere til DC/AC

Vores medarbejdere kan også låne transformere med hjem. Vi har købt nogle stykker, der ligger til udlån, så ingen skal køre på bilferie uden omformer.

Man kan jo ikke tage på bilferie uden at kunne få ladet de forskellige elektriske apparater op. Med en DC/AC-omformer kan man ændre bilens strøm, så den ikke er skadelig for batterierne.

Strømforsyning til det hele

Der er således en strømforsyning til alle vores behov, men man kan godt blive i tvivl om, hvilken en man skal vælge. Derfor er rådgivning altid godt at tage imod, så man finder lige den strømforsyning, der passer.

På Koz.dk kan man orientere sig om det brede udvalg.