Bordplader efter mål

Er du også helt vild med bordplader i træ? Træbordplader går aldrig af mode, og du kan få bordplader efter mål i alle mulige slags træsorter. Træbordpladen kunne f.eks. monteres i dit køkken, eller hvis du har en lille krog i hjemmet, hvor det er muligt med en fiks løsning. Intet hjem er ens i henhold til mål og dimensioner, og derfor kan en professionel løsning altid betale sig. Du kan finde billige og gode bordplader efter mål lige her.

Hvilken bordplade passer bedst til mit hjem?

Træbordplader kan både fås i lyse, mellemlyse og mørke træsorter. Prisen på bordpladen hænger som regel sammen med træsorten samt målene på pladen. Der findes nærmest ingen grænser for, hvordan målene på din bræbordplade kan være. Du kan nemlig få træbordplader lange såvel som korte, og tykkelsen på træbordpladen kan også variere. Uanset hvordan dit køkken er skruet sammen, kan der laves en eller flere bordplader efter mål, så de passer helt perfekt til dit rummet. Som sagt kan en træbordplade også passe ind i forskellige hjørner af hjemme, hvor det vil skabe en lille ’hyggekrog’. Du kan få en træbordplade til dit værelse eller din stue og bruge det enten til opbevaring eller som en lille arbejdsstation.

Overfladebehandling af massive træbordplader

Overfladebehandlingen af træbordplade har også en væsentlig betydning, uanset om bordpladen er af massivt træ eller af finer. Hvis du skal have en ny træbordplade i dit køkken, er det smartest med en oliebehandlet bordplade. I gamle køkkener er nogle træbordplader lakeret, men lak vil med tiden blive slidt af, og træet under lakken er for skrøbelig til at modtage store mængder vand. Men træbordplader som er oliebehandlet, kan derimod godt tåle både varmt og koldt vand samt diverse madvarer, da overfladen af træet allerede er lukket af pga. olielaget.