Skal du sælge din bolig, og har du brug for en der står på din side hele vejen igennem?

Det er de færreste mennesker der selv står for salget af deres bolig, og hvis de gør, så er det absolut ikke altid med den største succes, men der er intet der siger at du ikke selv kan, det kan bare godt betale sig at hyre en fagmand til at stå for opgaven.

Fidusen er at der er mange ting en ejendomsmægler kan byde ind med, når der skal sælges boliger, og hvis du er bosat på Amager eller Islands Brygge, så få du også med al sandsynlighed brug for en dygtig ejendomsmægler der kan løse opgaven for dig.

Det handler om til dels det personlige salg og lokalkendskabet der trækker tingene i land for dig som sælger, og fordi den bolig der skal sælges er meget mere end blot endnu et sagsnummer.

Få styret dit bolig salg sikkert i havn med en ejendomsmægler

Find dig en mægler der har mange års erfaring med netop dit område, og som kan hjælpe dig hurtigt og trygt gennem hele processen, hvor det også er en fordel at det er samme mægler der både vurderer boligen, sørger for fremvisningerne, og endeligt gennemfører et salg, så du ved at det er den samme person hele vejen gennem.

Sørg for at få et konkret tilbud der er gennemsigtigt for dig som kunde, det bedste er modellen med et fast salær, og så gerne en ”solgt eller gratis” klausul i kontrakten, der sikrer dig at der ikke løber udgifter på hvis varen ikke leveres.

Husk at det ikke koster noget at spørge, og lige så lidt at få et tilbud på opgaven, hvor du så som sælger kan vurdere om det er noget for dig, og ikke mindst om prisen er den rigtige for den opgave der skal løses.