Sådan håndterer du reparation af din iPhone skærm

Mange af os kender det; pludselig ryger iPhonen på gulvet, skærmen splintres og så er gode råd dyre. Det er nemlig bare ikke særligt fedt at skulle købe en ny telefon, men hvis du ikke får det ordnet hurtigt, kan det nemt gå galt. For eksempel resulterer smadrede skærme ofte i vandskader, fordi der stort ikke skal andet til end lidt regn, før de begynder at tage skade. Heldigvis behøver det ikke ende sådan! Læs med her.

Det første du skal gøre

Når først skærmen er smadret, skal du handle hurtigt. Så skal din iPhone altså bare lægges i sikkerhed, så der ikke sker mere med den. Du må finde en af dine gamle mobiler frem og så bruge den, til din nuværende er fikset. Det lyder måske overforsigtigt, men det er super ærgerligt, hvis du kommer til at ødelægge den yderligere, hvis den godt kunne have været fikset. Og det er der bare stor risiko for med en smadret skærm.

Når telefonen så er lagt væk, skal du have fat i en reparatør. Om du bor i Århus eller Køge, skal der nok være et fint udvalg af forskellige butikker, som tilbyder reparation af din iPhone skærm. De større byer har naturligvis lidt flere steder end andre, men det er de færreste steder, hvor du skal til at køre langt. Hvis du er ualmindeligt fix på fingrene kan du måske ordne det selv, men det kræver altså mere end en YouTube-guide og kreativitet, så tænkt dig om, inden du kaster dig ud i det projekt.

Dygtige professionelle ordner skærene

Det er bare sikrest at overlade arbejdet til nogen, som har styr på det. Det er altid en god ide at tjekke den pågældende virksomheds anmeldelser på nettet, så du er sikker på, at de gør deres arbejde ordentligt. Det skal helst være folk, som ved, hvordan man ordner telefoner, som er gået rigtigt i stykker, for så vil det være let som en leg at tage sig af din smadrede skærm for dig.

Hvis du bor i Århus og leder efter en iPhone skærm reparation, er det oplagt at overveje MobiGo, som har godt styr på, hvordan sådan én skal ordnes. Så går der ikke længe, før du kan pakke den gamle telefon væk igen og fortsætte med at bruge din nuværende, men med en ny, fin skærm.