Prøv at tjek en automatisk taskeparaply ud

Køb her en stor automatisk taskeparaply til blot 159 kr

 

Denne himmelblå paraply vil gøre, at du ikke føler, at du går rundt i mørke når du går rundt med paraplyen. Mange mørke paraplyer har det med at skabe et slags mørke for personen, som går med den. For selvom der er tale om en lys dag, på trods af regn eller andet nedbør, så kan det virke som om, at natten snart falder på når man bruger en paraply, som er for eksempel mørkeblå eller sort. Med denne Automatisk taskeparaply i blå er så lys, at man ikke føler, at mørket sænker sig når man bruger den. For næsten alt lys vil skinne igennem og man vil blive i godt humør på trods af, at dråberne falder ned og regnen siler udenfor den lille lyse verden man indhyller sig i, når man bruger denne kobolt blå paraply.

Hvis det stopper med at regne eller sne, er paraplyen lige til at tage ned i tasken, efter du manuelt har slået den ned. Paraplyen er lille og fiks, da den har en diameter på blot 95 cm. Når den er sammenfoldet, har paraplyen en længde på 25 cm. Håndtaget er lavet af kunststof og skaftet er lavet af aluminium. Ribberne er lavet af aluminium og glasfiber og skærmen er lavet af polyester og har desuden en DuPont Teflon coating. Med denne lysegrå paraply skal du ikke være bange for en storm, da den er stormsikker. Den vejledende udsalgspris for paraplyen er 159 kr.

I familien bør alle have deres egen paraply, således, at man altid ved hvilken paraply der er ens, så man kan tage den hvis man skal udenfor i en byge. Det kan være, at et af familiens yngste medlemmer vælger denne kobolt blå paraply, som udstråler glæde og leg. Det kan være, at den mindste i familien netop elsker farven blå og hvis dette er tilfældet, så er dette en oplagt lille paraply at vælge. Den vil passe perfekt i rygsækken eller i skoletasken, da der her er tale om en taskeparaply, som kan foldes sammen og være i tasken. Størrelsen på den blå paraply når den er sammenfoldet er 25 cm.