Find den bedste mad til din barnedåb

Hvis du snart skal holde barnedåb, spekulerer du måske over, hvad du skal servere for dine venner og familie. Det kan være en god ide, at du bestiller noget mad udefra til dem. Det vil gøre, at du ikke har så meget at lave i forbindelse med barnedåben. Når du lige har fået et barn, vil der være rigtig mange andre ting at holde styr på. Det kan derfor være trættende og stressende at skulle stå for at lave al maden selv. Lad derfor være med at kaste dig ud i det projekt og bestil i stedet catering.

Når I skal bestille mad til barnedåben, skal I selvfølgelig først og fremmest tænke over, hvad det er for en type fest, som I holder. Er det en brunch, skal I selvfølgelig bestille noget mad, der passer til det. Hvis det er til aftensmad, skal det være noget mad, der passer til det. Klik her for at læse mere.

Vælg mad til barnedåben, der passer til årstiden

Derudover kan det være en god ide at tænke over årstiden. Du kan få dit barn døbt på alle tider af året. Hvis I holder barnedåb om vinteren, vil det derfor være oplagt, at I finder noget mad, der passer til det. Det kan for eksempel være noget tungere kød, måske nogle sammenkogte retter og kartofler og kål, der er nogle af vinterens grøntsager.

Hvis I holder barnedåb om sommeren, har I omvendt meget bedre muligheder for at servere en masse friske salater, vælge noget lettere kød, måske fisk, og bruge flere frugter i salaterne. Der er altså god mulighed for at finde den helt rigtige barnedåb mad, der vil passe til tidspunktet for, hvornår I holder dåb. Det vigtigste er dog, at I får bestilt noget mad, som I og jeres gæster vil kunne lide.