Når børneværelset skal piftes lidt op

Nogle gange kan det være svært hvordan man bedst får indrettet et børneværelse, så det både er pænt og hyggeligt. Oven i det problem, kommer at de søde små jo hurtigt vokser op og får meninger om tingene, så nogle gange er det rart hvis indretningen rimelig problemfrit og billigt kan ændres

Dekoration der er nemt at sætte op

wallstickerMåske synes du at besværet ved at male eller bruge tapet på et børneværelse er for stort, i forhold til hvor meget de kan sætte pris på det og hvor længe. Selvom det jo tit er sådan noget der gør værelset til barnets eget. Det kan være at du frygter at de hurtigt vil skifte yndlingsfarve eller at du synes det er træls med et helt lyserødt, -gul eller -blåt værelse, som de ikke selv finder spændende og som du bare skal male en anden farve hvis de får et nyt værelse.

 

I stedet for kan du vælge at sætte nogle wallstickers op. Der findes så mange forskellige typer af wallstickers og nogle af dem er super velegnet til børn. Vælger du at sætte dem op mens barnet stadig er lille vil de måske ikke helt værdsætte dem. Men med tiden vil de sikkert synes at det er mægtig sjovt med en giraf eller lignende på væggen, som de kan se på og lege med.

 

… og nemt at flytte igen

Når barnet bliver ældre og måske ønsker et nyt motiv på væggen, så er wallstickers heldigvis også rigtig nemme at fjerne igen. Derfor vil det ikke blive et kæmpe stort og langsommeligt projekt at skulle udskifte dem. Det kan virke rigtig motiverende for at starte projektet i første omgang.

 

I takt med at barnet bliver ældre kan du skifte over til mere “voksne” wallstickers, måske nogle med nogle sjove citater eller andet.