Iværksætteri er for alle

Af en eller anden grund er det blevet meget udbredt, at folk tror, at iværksætteri er en helt ny ting. De tror, at det først de senere år er blevet udbredt, at man er iværksætter eller entreprenør. Det er dog slet ikke tilfældet. For det er nemlig et af de ældre erhverv. Altid har folk ønsket noget mere. De har haft idéer, som de har udlevet på den ene eller anden måde. At udleve disse idéer og gøre noget ved dem er iværksætteri i den reneste form. Dermed er det noget der altid har været der. Derfor kan det komme bag på en, at man pludseligt ser på iværksættere som en slags superhelte. Det er især båret frem af regering og samfund, som vil se resultater og som vil have mange penge til hjulene, der eftersigende skal holdes i gang. Dermed bliver iværksætteri drømmen om at gøre noget for sig, en slags identificering af at være sin egen lykkes smed. På mange måder bliver iværksætteri dermed et slags liberalistisk projekt.

Måske er iværksætteri noget for dig

Hvis du kan lide anerkendelse fra folk omkring dig og fra samfundet generelt er det en god ide at blive iværksætter. Uanset hvad du laver vil folk hylde dig. Det er nemlig som om, at hvis blot man er succesrig iværksætter så er det noget positivt i sig selv. Hvis du blot siger til folk, at du er iværksætter er det slet ikke sikkert, at de vil spørge mere ind til hvad du laver. Det siger noget om hvor ukritiske mange folk er. Folk tænker ikke over hvad det mon er for et projekt man har gang i. De tænker blot, at det sikkert er godt og vigtigt.

Du kan lære mere om iværksætteri med Shaping New Tomorrow , som ved hvad de snakker om. De har et firma, som har mode i fokus. De har fundet på noget yderst innovativt at kaste sig over. De er nemlig gået i gang med at undersøge hvordan man kan lave tøj som sidder godt. Det er en ting, som modeindustrien har arbejdet frem imod i rigtig mange årtier. Endelig er der dog nogle, som sætter det i værk og det kan vi alle sammen her i landet nyde godt af. Læs deres historie og find ud af, at iværksætteri også sagtens kan blive noget for dig. Det kræver dog, at du ikke ser frem til et helt almindeligt job i den offentlige eller private sektor.