Hold en vellykket konfirmationsfest

Skal dit barn snart konfirmeres? Det er en helt særlig tid for både barnet og forældrene, fordi det netop er overgangen til voksenlivet, der markeres. Selvfølgelig bliver barnet ikke voksen og moden fra den ene dag til den anden, men det er alligevel en dag, som er værd at fejre – og det skal gerne være med et brag af en fest.

Men hvordan holder man så en vellykket fest, som både er god for konfirmanden og alle de mange gæster, der kommer for at fejre? Det kan du læse lidt mere om herunder, hvis du har brug for inspiration.

Den rette lokation

Til den perfekte konfirmationsfest er det selvfølgelig også nødvendigt med den helt perfekte lokation. Det skal gerne være et sted, som ikke ligger alt for langt væk, men som også stadig er et meget smukt eller spændende sted, hvor gæsterne blive fascinerede.

Hvis I gerne vil holde en konfirmation i smukke omgivelser, så kan I med fordel kigge nærmere på Skrøbelev Gods på Langeland – det er i hvert fald en rigtig god løsning, hvis I kommer fra Fyn eller måske endda Langeland. Det kan i hvert fald gøre noget helt særligt ved stemningen til konfirmationen, hvis selve lokationen også er noget udover det sædvanlige.

En lækker menu

Konfirmationsfesten er ofte en begivenhed, hvor man skal sidde meget på sin plads, fordi der netop er taler, lege og den slags – og derfor er det også en rigtig god ide, hvis der er lavet en meget lækker menu, hvor der både er lækker mad og drikke. På den måde har gæsterne i hvert fald ikke noget imod, at de skal sidde meget ved bordene.

Her kan konfirmanden eventuelt selv være med til at bestemme menuen, da det trods alt er konfirmandens dag. Herudover kan I også sørge for, at der er alverdens drikkevarer at tage af i løbet af dagen – og det kan selvfølgelig både være alkohol til dem, der nyder den slags, men det er også godt med en masse sodavand, saft og lignende, da der typisk også vil være en del børn til konfirmationer – og dem der skal køre hjem.

Så med disse par tips – og selvfølgelig lidt mere til – så er I vist ved at være klar til at holde en rigtig god konfirmationsfest. Husk at have konfirmanden i fokus, og tag nogle billeder, så I altid kan huske dagen.