Her fandt jeg det min hjemmesideleverandør

Jeg kommer fra en lille på der hedder Gjessø uden for Silkeborg. Jeg er medlem af en række lokale foreninger og vi har længe snakket om at lave en hjemmeside, som kan samle alle de aktiviteter, som forgår i byen. Derfor satte jeg mig for at undersøge, hvilke bureauer der var relevante at kontakte. Det var vigtigt at de kunne leverer vore hjemmeside til en billig pris fordi vi i vores lille by ikke har mange penge at gøre godt med. Herudover skal siden var let at opdatere. Der er ikke nogle af os der er IT-nørder, så det er super vigtigt at det er let og enkelt at lave opdateringer.

 

Alpha Agency var det rette bureau

Efter lidt søgen på nettet fandt jeg frem til bureauet Alpha Agency. Alpha Agency laver b.la. hjemmesider. Herudover laver de online markedsføring, så det kan man evt. også få hjælp til hvis dette er nødvendigt. Deres priser på hjemmesider er super fordelagtige og meget billigere end flere af deres konkurrenter. Jeg kunne se på deres tidligere cases at deres arbejde så professionelt ud. Derfor tøvede jeg ikke med at kontakte dem.

 

God service hos Alpha Agency

Jeg ringede til dem og fik en sød person i røret, som var god til at fortælle mig om priser og hele processen bag det at lave en hjemmeside. Derfor valgte vi at gå med Alpha Agency som vores hjemmesideleverandør. Vi havde en række møder, hvor vi klargjorde hvilke elementer vi gerne ville have med på hjemmesiden. Herefter var det bare at trykke på start. 4 uger senere havde vi fået en helt ny hjemmeside til en rigtig god pris!

 

Dem vil jeg anbefale

Vi er superglade for vores samarbejde med Alpha Agency og vi vil derfir til hver en tid anbefale dette bureau til at lave jeres hjemmeside. Vores hjemmeside er flot og brugervenlig. Samtidig indeholder den alle de parametre som vi ønskede til de indledende møder. Så hvis din organisation eller firma skal købe en hjemmeside, har Alpha Agency min fulde anbefaling herfra.