H1 – relevant og positiv

Nu er langt de fleste begyndt på deres studier og kan se frem til igen at skulle ind i den travle hverdag. Alle ønsker sig sikkert et så gnidningsfrit år som muligt. Dette kræver dog lidt forberedelse og at man sikre at ens ting er i orden. Dog er der nogle ting, som man ofte glemmer at få fikses inden studiestart, men som kan være meget gavnlige at have tænkt over. Så man undgår for mange situationer, hvor man står med håret i postkassen. Har du for eksempel fået købt nye HP blækpatroner?

Tjek op på din printer station

Har du et studie hvor du tit skal printe opgaver og gør du normalt set dette hjemmefra. Ja så er det en god ide at sikre sig at ens printer station er fuld udrustet. Det er nemlig rigtig irriterende, hvis ens printer pludseligt løber tør for blæk. Især fordi du kan garantere at dette vil ske på det værst tænkelige tidspunkt. Gerne midt om natten, lige inden en meget vigtig deadline. Så hvorfor ikke være lidt forudseende og sørge for at få købt nogle ekstra blækpatroner, inden du får alt for travlt, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Noget andet i samme kategori, som det også er rart at have styr på, er at have rigeligt printerpapir. Så husk at holde øje med hvor meget du har, så du kan få købt ekstra inden du løber helt tør. På den måde skulle du altid være i stand til at få printet dine opgaver.

Sørg for at din computer er kampklar

Noget andet der også er rart at få klaret inden den travle hverdag får alt for hårdt fat, er at få ryddet ud i sin computer. Det kan både være ved at få gået den igennem for programmer og andet som du ikke længere bruger, men stadig optager en masse plads. Det kunne også være at få installeret et virusprogram og få sikret at alt er i orden.

 

Får du klaret sådanne ting kan du måske undgå at din computer pludselig bliver rigtig langsom og irriterende midt i skoleårets, enten fordi den er blevet fyldt for meget op eller fordi du har fået en virus. Hvilket er en træls ting pludselig at skulle håndtere. Det er meget bedre at tage sine forholdsregler og få brugt tiden på det, når man reelt set har tid til det.

 

Det er også en god ide med jævne mellemrum at få taget en backup af ens computer.