En effektiv behandling

Oplever du smerter og ømhed efter en skade eller sygdom, kan akupunktur være en god og effektiv behandling. Ved hjælp af akupunktur kan balancen i kroppen genskabes. Behandlingen tager altid udgangspunkt i den enkelte patients konkrete behov med sigte mod de bedst mulige resultater.

Akupunkturens funktion

Akupunktur er et gammelt behandlingssystem med oprindelse i Asien. Ved behandlingen benyttes tynde engangsnåde der stikkes ind i det, man kalder akupunkturpunkter. Her påvirker nålene energien i punktet. Disse punkter er forbundet med kroppens meridianer. Meridianer er energibaner, der påvirker hvordan kroppen fungerer. Ved akupunkturbehandling kan nåle sættes i områder hvor smerten lokalt befinder sig, men også andre steder på kroppen for at genoprette balancen i de føromtalte energibaner. Akupunktøren betragter kroppen og energien mellem menneskets organer som en helhed der påvirker hinanden. Ved et lokalt problem, som eksempelvis hovedpine, vil man ofte også opleve at nåle sættes i ved bestemte punkter på fødderne. Viden om hvordan meridianerne skaber energi både til de enkelte organer, men ydermere mellem organerne, er i centrum for behandlingen af kroppen som en helhed.

Alsidig behandling

Akupunktur kan være effektiv og behjælpelig ved adskillige forskellige gener i kroppen. Her finder du oplysninger om behandlingsformen. Det fremgår, at akupunkturen kan afhjælpe blandt andet smerter, migræne, allergi, tarmproblemer, stress og søvnproblemer. Akupunkturen kan også være en hjælpende hånd til at styrke immunforsvaret. En akupunkturbehandling starter med en samtale med kunden, så behandlingen kan foretages bedst muligt med udgangspunkt i den enkeltes kundens oplevelser og ønsker. På den måde skabes også de bedste resultater.  Ikke to kroppe er ens. Derfor giver kendskab til kundes gener og eventuelle smerter det bedste udgangspunkt for at kunne skræddersy og tilpasse en akupunkturbehandling til hver enkelt kunde.

Akutte smerter

Er du kommet slemt til skade ved fysisk aktivitet eller vågnet med hold i nakken, kan akupunktur være en effektiv behandling der hurtigt får fat i det belastede område. Ofte kan akupunktur også kombineres med massage for at opnå endnu bedre resultater. Akupunktur kan således både være behjælpelig ved længere varerne problemer, men også akut opstået smerter.

Behandling i Arhus og Skanderborg

Thorbøll Massage er placeret i Ry og tilbyder akupunktur i både Skanderborg og Aarhus Kommune. Foruden klinikken i Ry, tilbydes en service, hvor behandlingen kan finde sted i kundes eget hjem, på arbejdspladsen eller lignende. Således tilbydes god og effektiv behandling til kunder i store dele af det østjyske område.