Canon blækpatroner

Canon var nogle af de første der fremstillede printere til almen husbrug, og er i dag nogle af de største på markedet, i tæt konkurrence med amerikanske Hewlett-Packard. Canon laver gode printere til alle slags behov. Lige fra store professionelle kontorprintere til små billige studenterprintere. Køber du en Canon printer, er du sikret et produkt i høj kvalitet. 

Når du skal til at udskifte blækpatroner i din printer, og det sker jo af og til, er der mange penge at spare, ved at finde produktet på nettet. Nedenfor kan du læse et par fif til hvordan du finder de bedste og billigste canon blækpatroner online. 

 

Når du køber Canon blækpatroner på nettet

De fleste printeres manual kan du i dag finde online. Har du ikke den fysiske manual, kan du i stedet gå på google, og ved hjælp af printerens navn og nummer, finde manualen i pdf.fil. I manualen finder du frem til hvilken blækpatron printeren bruger. Når du har modelnummer og navn på blækpatronen, er du klar til lidt research efter den billigste forhandler. 

Selvom en forhandler ligger højt i google, er de ikke nødvendigvis de bedste eller billigste. Derfor kan det godt betale sig, at bruge lidt tid på at scrolle igennem de forskellige tilbud, for at finde det billigste. Når du har fundet frem til en billig forhandler, skal du sikre dig, at de er til at stole på. Se om du kan finde et par anmeldelser af forhandleren. Her kan du kigge efter leveringstid og produktets kvalitet ved levering. Endvidere, hvordan eventuelle klager eller fejlleveringer er blevet modtaget. Har en forhandler fået meget dårlige anmeldelser, kan det være du skal finde en anden, også selvom det er lidt dyrere; måske kan det alligevel betale sig. 

Printer du meget, kan du overveje at købe et ekstra parti blækpatroner med hjem, når du bestiller. Så gør du dig selv en tjeneste, næste gang du mangler nye blækpatroner. 

Opsummering – køb af Canon blækpatroner hurtigt og nemt

 

  1. Find manual online – heri finder du blækpatronens modelnummer og navn.
  2. Søg efter billigste forhandler – det er ikke nødvendigvis den første der dukker op, så brug lidt tid, eller en prissammenligner, til at finde de billigste canon blækpatroner.
  3. Undersøg forhandleren – hvordan er kundernes anmeldelser af forhandleren og produktet? Er de meget dårligere, kan det være en god ide, at finde en anden. 
  4. Køb mere en et parti – gør dig selv en tjeneste og køb en ekstra blækpatron nu du er i gang. Så har du også til næste gang du løber tør. 

 

Ny printer eller ny blækpatron?

Måske bliver du fristet til at købe en ny printer i stedet for at købe nye blækpatroner. Men slå lige koldt vand i blodet. Der er ingen grund til at købe ny printer, hvis den gamle ikke fejler noget. Er der intet andet i vejen, end at printeren mangler blæk, kan du gøre dig selv, miljøet og din pengepung en tjeneste, ved ikke at investere i en ny printer for så at smide den gamle ud. Følger du de 4 fif ovenfor, kan du hurtigt og nemt finde de blækpatroner du står og mangler.