3 måder at få bedre signal på telefonen

Når det kommer til telefoner, så er de ofte lidt paradoksale. For i dag har de en masse vildt spændende funktioner, som kan gøre vores liv lettere – men funktionerne betyder intet, hvis man ikke har et signal med sin telefon.

Og nogle gange, så gør signalet simpelthen bare ikke helt, som man har lyst til. Derfor kan det være nødvendigt at komme der til lidt mere kunstigt – hvordan? Det kan du med de 3 nedenstående måder at få bedre signal på!

Forstærk og få bedre signal

Med en mobil signal forstærker, så får du en gadget, der rent faktisk kan være med til at give dig et stærkere signal, uden at du skal gøre noget stort.

For en mobil signal forstærker fanger egentligt bare et svagere signal, hvorefter den så aktivt prøver at forstærke det signal. Det vil sige, at disse enheder også skal have en antenne udenfor, selvom du kun agter at bruge den indenfor i en bygning.

Det gode ved en mobil signal forstærker er, at den selvfølgelig ikke kun gælder for dig – den gælder for alle, som bliver indbefattet af forstærkeren. Derfor er disse især populære løsninger til for eksempel arbejdspladser, hvor man har flere forskellige mennesker, som alle oplever dårligt signal. Så kan en mobil signal forstærker netop være den løsning, som der er brug for.

Prøv at skifte netværkstype

Når du prøver at få et signal med eksempelvis 4G, så vil der være nogle steder, hvor det går rigtigt langsomt. Det kan være frustrerende, men samtidig kan det føles dumt at ville skifte ud – 4G er jo det hurtigste.

Men når sådan her landet ligger, så bør du måske prøver at skifte om til 3G, LTE eller måske endda 2G. Det er fordi, at der jo er forskellig dækning til de forskellige signaltyper alt efter, hvorhenne man er.

Og nogle steder vil simpelthen bare have vildt god dækning for 3G og rigtig dårlig dækning for 4G. I det tilfælde, så vil 3G jo være en hurtigere løsning – det kan være at eksperimentere i netop disse tilfælde.

Vælg et nyt abonnement

Dette er måske det mest drastiske råd, men det er altså bare nogle gange nødvendigt at vælge et nyt abonnement, når signalet går dødt.

For de forskellige udbydere af telefoni har forskellige dækninger, som man ofte kan se mere om hos udbyderne selv. Hvis du kan se her, at du kommer til at skulle bruge din telefon rigtigt meget i et område, hvor dækningen ikke er særligt god hos din nuværende udbyder, så er det måske på at tide at tænke sig om.

Hvis det er muligt for dig, så skal du altså vælge et abonnement, hvor der er bedre dækning ved netop din lokation. Det vil nemlig gøre dit liv meget lettere – så skal du ikke prøve at se, hvordan du kan gøre dit signal bedre, men i stedet bare få det bedste signal!