At købe brugt IT

Det at købe brugt IT, kan for nogle virke som om man er fattig. Nogle frygter virus og andre skavanker på det IT, man køber brugt. Der er meget mere i det, end bare det. Det er ikke ”bare” at spare penge. Der er så meget mere i det end det. At købe brugt IT er bestemt ikke ens betydende med at man ikke har så mange penge. Der er så meget mere i det, end det. Budskabet om netop dette, skal bare spredes noget mere.

 

Økonomi og miljø

Det er klar at det er billigere at købe en brugt computer for eksempel, end en helt ny computer. På den måde kan man spare penge. Ikke nok med at spare penge. Man sparer på miljøet. Det er en selvfølge at det er dårligt for miljøet hele tiden at producere nye computere, mobiler, iPads og andet IT. Heldigvis har Remarket.dk tænkt på netop det. Nutidens unge er mere opmærksomme på miljøet end nogensinde før. Flere og flere shopper tøj i genbrugsbutikker. Det er ikke længere et tabu eller noget at blive dømt for. Det er ikke kun tøj der kan genbruges. Der er så mange ting der kan det. En af de ting er IT. At producere nyt IT konstant, kræver rigtig meget. Rigtig mange ressourcer går til dette. Det er ikke godt for miljøet, at fabrikker producere nyt konstant. Det er heldigvis nu muligt at købe brugt IT. De har mange forskellige produkter inde på hjemmesiden. Det vil sige, at hvis der er noget IT du står og mangler, har Remarket det højst sandsynligt. Der er mange andre goder ved at købe brugt IT, end de nævnte grunde, så der er ikke andet at gøre, end at komme i gang.

 

Sikkerhed og kvalitet

Det er klart at man, når man køber brugt IT, frygter at der er virusser på eller noget lignende. Hvis man køber brugt IT fra Facebook, er det klart at det faktisk er noget, man bør frygte. Man skal dog ikke frygte det, hvis man køber det fra fx Remarket. De har kvalificerede IT-mennesker på til at tjekke og fikse de IT-produkter de får ind. De vil – selvfølgelig – ikke sælge produkter der er noget galt med. Det resulterer i, at det produkt du køber fra Remarket, næsten er som et nyt produkt. Det er bare billigere og mindre belastende for miljøet. Der er garanti på alle produkterne du køber fra Remarkets hjemmeside. Det vil sige at, hvis der er noget som du ikke er tilfreds med, kan du kontakte dem og/eller sende dit produkt retur. Du kan eventuelt også få lavet det på dit produkt, som du ikke er tilfreds med. Dette gælder alle produkterne. Udover det, er der 30 dages returret, hvis det var et fejlkøb eller andet, så du er forsikret i lang tid, når du køber fra Remarket. Kom i gang med at finde brugte IT-produkter. Der er garanti på, hvis du fortryder eller ikke er tilfreds.