Uforglemmelig ferie i Sønderjylland

Italien, Spanien, Frankrig – det er alle fine steder at tage hen, men hvad med vores eget, dejlige Danmark? I stedet for at tage på ferie i Sydeuropa, hvorfor ikke vende blikket mod noget, der er lidt tættere på? Som for eksempel det sydlige Jylland?

 

Sønderjylland er et smukt og naturrigt sted, der byder på mange oplevelser for alle aldre. Hvad end det er golfophold, børneferie, jagtture eller bare fred og ro, der ønskes, så kan det opdrives nede nær grænsen.

 

En golftur i det smukke land

Uanset om du elsker traditionel golf eller ikke kan ramme en bold, om så dit liv afhang af det, så vil du med garanti nyde dit besøg på Gram Slot. Beliggende ved Gram i Sønderjylland kan du på slottets område gå på jagt, spille disk golf, ro i kano eller bare nyde de smukke omgivelser.

 

Nær Gram Slot ligger der også traditionelle golfbaner. Slottet har aftaler med 8 af de lokale klubber, heriblandt Haderslev Golfklub, så du under dit ophold kan spille lige de steder, du ønsker dig, og variere dine oplevelser.

 

Det er ikke muligt at bo Gram Slot, men i slottets tilhørende bygninger kan man bestille plads på nye, moderniserede værelser. De hyggelige, gamle omgivelser vil give dig ro til hovedet, så du er klar til at tage fat om en ny dag.

 

Men Gram Slot byder på meget mere end bare golfophold.

 

Sælsafari, Sort Sol og friluftsoplevelser

I Sønderjylland kan du opleve alt fra rolige golfture til det fantastiske fænomen kaldet Sort Sol. Du kan også variere dit ophold, så du kan spille golf om formiddagen og tage på sælsafari om eftermiddagen – hvis du rejser med familie kan I også dele jer op, så alle får lov til at opleve det, de ønsker.

 

Det sydlige Jylland byder også på fremragende fiskemuligheder. Det er derfor også en udmærket destination for herregrupper eller ture, på hvilke der skal knyttes bånd.

 

Hvis golf, jagt eller fiskeri ikke lige er dig, så kan du nyde det væld af naturoplevelser, Sydjylland byder på. Se, når kæmpestore stæreflokke formørker himlen og forårsager sort sol, eller nyd de grønne skove og frodige marker.

 

Der er ingen stress i Sønderjylland. Uanset hvordan du slapper af, med en golftur eller en gåtur, så skal du nok kunne finde dét, du søger. Hvis du bliver træt af Danmark, kan du også altid smutte ned over grænsen.