Spis lækre sunde snacks, der giver dig energi

Der er ingen tvivl om, at mange nok er enige i, snacks bare er lækkert. Snacks er jo små portioner af mad, som man spiser imellem de store måltider. Enten for ikke at blive for sulten eller måske bare fordi, man er lidt lækker sulten. Dog er det for de fleste desværre blevet en dårlig vane, at de her snacks bliver lidt for usunde og spist lidt for tit. Det er meget bedre at finde nogle sunde men også lækre snacks, der giver dig energi og holder dig mæt.

Nødder er nemt og lækkert

Nødder er en af de bedste snacks man kan have. Både fordi det er nemt at tage med sig, om du er på arbejde, på tur eller bare derhjemme. Men specielt også fordi, at nødder har en masse gode næringsstoffer i sig. Økologiske nødder kan faktisk have lidt flere næringsstoffer end normale nødder, derfor kan det være en fordel at vælge de økologiske nødder, så du får mest muligt ud af din snack.

Nu findes der også rigtig mange former for økologiske nødder. Skal det være mandler, valnødder, jordnødder eller noget helt andet? Det er op til dig selv. Man kan sagtens finde en masse gode mix af økologiske nødder. For eksempel et saltet mix, sødt mix eller spicy mix, så de enten får noget salt, noget honning eller noget krydderi på. På den måde er det også lidt mere spændende.

Vælg altid en snack med gode næringsstoffer

Noget af det vigtigste ved en snack er jo, at den skal have nogle gode næringsstoffer. Sådan er det faktisk med alt du spiser. Hvis man kun spiser det, som næsten ingen gode næringsstoffer har, så får ens krop det hurtigt dårligt. Økologiske nødder er blot et eksempel. Nødder indeholder for eksempel meget protein, kostfibre, vitamin E og meget mere. Alt sammen noget din krop har rigtig godt af.

Hvis du gerne vil prøve noget andet en bare økologiske nødder, findes der masser af andre snacks også. Hummus er et godt eksempel, som også indeholder meget protein. Det kan man for eksempel bruge som dip til grøntsager. Æble og jordnødsmør er også blevet ret populært og af god grund. Frisk frugt og jordnødsmør, der indeholder meget protein blandt andet. Frø og kerner har også masser af godt næringsindhold. Du kan også altid finde en god energibar, der har både masser af protein, fibre og meget mere.

Der er altså en masse snacks man kan finde, som har det ens krop har brug for. Det er altså ikke kedelige snacks eller en deprimerende salat. Det er snacks som sagtens kan være rigtig lækkert og appetitligt at spise. Samtidigt får det dig også til at få godt med energi og selvfølgelig ikke mindst god samvittighed, når man nu spiser noget sundt. Du kan altid være kreativ og finde på din egen sunde snacks, for eksempel en snack med økologiske nødder. Måske en hjemmelavet energibar? Mulighederne er uendelige.