Planlæg hvad du skal se med Moreflix

At være storforbruger af diverse streamingtjenester betyder, at man med tiden bliver mere kræsen. Jo mere man ser, jo mere specifik en smag får man også. Det betyder, at man hurtigere kan blive skuffet hvis man blot klikker sig ind på det første der kommer frem. Sandsynligheden for, at man vil finde det interessant er nemlig forholdsvis lille. Hvis man derimod undersøger hvad man kan se på forhånd har man bedre forudsætninger. Hvis man blot læser om forskellige serier og film inden man åbner et site som Netflix kan man med større sandsynlighed finde noget, som man kan lide at se. På Moreflix.dk kan man læse meget om hvad man bør se og det kan man gøre på forhånd.

Sæt tid af så du ved hvad Netflix kan tilbyde dig

Meget ofte ender man efter en lang dag på sofaen med fødderne oppe. Man går ikke meget op i hvad der bliver vist i fjernsynet eller på ens skærm. Dog har man visse krav til det man kommer til at kigge på. Blandt andet kræver man formentligt, at det er noget som er inden for en genre man kan lide. Dette tidspunkt er det værste at begynde at browse. Man kommer nemlig til at se mange serier og film, som man ikke gider at se. Inden man når til dette tidspunkt bør man gøre sig selv en tjeneste.

 

Inden man ender på sofaen helt drænet for energi kan man bruge lidt tid på Moreflix. Her har man formentligt brug for mere end blot to minutter, men det er hvert et minut værd. For de minutter man bruger på Moreflix er minutter, som man dermed ikke spilder når man browser rundt på Netflix.

Læs om film i yndlingsgenre på Moreflix

En af de smarte ting du kan gøre på sitet Moreflix er, at du kan finde film og serier inden for genrer du kan lide. Er der en særlig genre du er vild med kan du sørge for, at du ser anmeldelser af film inden for denne genre. På den måde kan det være, at du undgår nogle af de dårligere film og serier på for eksempel Netflix. Det kan være, at du er stor sci fi entusiast, hvilket er tilfældet for mange medieforbrugere i dag. Er det tilfældet kan det være, at du har en meget niche-præget smag og kun kan lide en helt særlig form for film. Er det tilfældet er det godt at læse anmeldelser af film og serier på forhånd.

 

Hvis du derimod er til alt hvad man laver inden for genren sci fi vil det blive langt nemmere for dig at finde noget på Netflix. Her er der også en god ide at læse om forskellige serier og film på Moreflix. Det gode i det tilfælde ved at kigge på dette site er, at du kan prioritere de film og TV-serier du skal se. For det er klart, at det er skuffende at starte ud med den dårligste film eller serie hvis du kunne have valgt en anden.

På Moreflix kan du følge med i vigtige datoer

Er man dedikeret fan af en helt særlig serie kan det være frustrerende at gå rundt og vente på næste sæson. Det kan det især hvis man ikke ved hvornår den næste sæson udkommer. I så fald er man nødt til at holde sig opdateret konstant. Det kan man blandt andet gøre på et site som Moreflix. De er nemlig altid hurtige til at komme ud med nyheder om hvornår forskellige film og serier udkommer. Det kan du nyde godt af hvis du er vild med Netflix og andre streamingtjenester.