Personlig stil: Dekorer dit hjem med Singlabs skilte

Har du modet på selv at kaste dig ud i et kreativt eventyr, så findes der mange spændende muligheder for at dekorere dit hjem helt personligt og unikt. Vil du give dit hjem et ekstra løft, så kan du få lavet dine helt egne plakater, vægdekorationer og skilte. Med Signlabs skilte og andre løsninger kan du online lave dine bestillinger og få dem leveret hurtigt til døren.

Find kreativiteten frem med Signlabs skilte og dekorationer

I dag er det meget billigere end tidligere at få trykt eller graveret dine egne personlige skilte, plakater og lignende. Hvis du har flair for det kreative, kan du helt selv designe spændende og unikke skilte og dekorationer til dit hjem. På den måde kan du få et unikt navneskilt eller en flot plakat til stuen, hvor farverne passer perfekt.

Hvis du har brug for en ekstra hånd med designet, så har Signlabs et designværktøj, der gør det let og enkelt. Der ligger allerede en række designs, som du selv kan tilpasse helt efter dine egne ønsker. Det gør det nemt at komme i gang med at lave flot udsmykning til dit hjem.

Pynt op med vægklistermærker og -dekoration

Trænger børneværelset til lidt ekstra pynt på væggene? Eller vil du gerne have noget unikt i stuen, der kan pynte på en tom væg? Du kan med vægklistermærker lynhurtigt forvandle en kedelig malet eller tapetseret væg til en flot og dekorativ udsmykning i dit hjem.

Du vælger helt selv, hvordan din unikke vægdekoration skal se ud, når du designer dem i Signlabs nemme online værktøj.

Det smarte ved vægklistermærker er, at de let og enkelt kan fjernes igen uden at efterlade mærker. Derfor kan du skifte ud i designs og farver på dine dekorationer, som du har lyst til. Det er særlig effektivt på børneværelset, hvor interesserne hurtigt kan skifte, og der skal nyt til.

Marker med Signlabs skilte på dørene

Med Signlabs skilte har du mange forskellige materialer at vælge mellem, hvis du vil lave et unikt navneskilt til hjemmets dør. Du kan nemlig vælge mellem:

  • Akryl
  • Træ
  • Aluminium
  • Metal

Hvis skiltet skal hænge udendørs, så er det en god ide at vælge materialer såsom akryl, metal og aluminium, mens træ kan give et flot og organisk udtryk indendørs.

Signlabs skilte vil byde gæster velkomne, når de skal finde din adresse. Skiltene har mange andre anvendelsesmuligheder fra at gøre det let for gæsterne, når de skal finde toiletdøren, til at markere børnenes værelser tydeligt.

Giv en unik gave til én du holder af

Skal du til fest og vil gerne give en personlig gave, kan du også vælge at få lavet et af Signlabs skilte eller dekorationer. Med en unik og kreativ gave kan du designe en udsmykning helt særlig til den, du holder af.

Du kan få trykt unikke skilte til bedsteforældrenes hoveddør, flotte plakater til barnet, der lige er flyttet hjemmefra, eller glæde en ven med en sød vægdekoration til en lille ny tilføjelse til familien. Der er derfor rig mulighed for at slippe kreativiteten løs med Signlabs skilte og andre spændende produkter.