Hvordan et el løbehjul kan løse trafikproblemer i de danske byer

Nu hvor miljøvenlig energi langt om længe er blevet mainstream – både herhjemme og i udlandet –er der en række andre tiltag, der også er blevet langt mere accepteret. Et af disse tiltag er el løbehjulet. El løbehjul er de seneste år blevet rigtig populære herhjemme, og det er der såmænd gode grunde til. Faktisk har opdateringen af det gode gamle løbehjul et fantastisk potentiale til b.la. at hjælpe med at løse en række miljømæssige problemer; men dette er ikke det eneste; der er faktisk adskillige grunde til at vælge at anskaffe sig et el løbehjul. Læs videre her.

Et el løbehjul er et fremragende alternativ

I modsætning til bilen, er et el løbehjul en prisvenlig måde at få sig et godt transportmiddel til bytransport. Der findes efterhånden en hel del modeller på markedet, så der er rigeligt at vælge imellem. Desuden er el løbehjulet også tidsbesparende og praktisk, idet man ikke behøver fylde benzin på løbehjulet grundet dets litiumbatteri.

Et el løbehjul er en miljøvenlig løsning

El løbehjul er med deres batterimotor et miljøvenligt alternativ til både bilen og knallerten. Der er derfor ingen støj eller røg, og desuden kan el løbehjul være med til at løse problemet med de mange biler i især de større byer.

Du behøver ikke at have kørekort

El løbehjul er typisk langsommere end f.eks. en standard cykel. Dette betyder faktisk, at man ikke behøver at skulle have et kørekort for at kunne benytte den.

El løbehjul vejer ikke særligt meget

Langt de fleste el løbehjul er letvægtsmodeller, hvilket er utroligt praktisk i flere forskellige sammenhænge. F.eks. hvis det er snevejr, så kan man ganske nemt løfte el løbehjulet væk fra blokerende sne. Desuden kan el løbehjulet nemt bæres (enten hjem eller til det nærmeste værksted), hvis man skulle være ude for et motorstop.

Sikkerhed for de mindste

Da el løbehjul ofte også anvendes af børn, så er sikkerheden af allerstørste vigtighed. Dette er de forskellige producenter selvfølgelig også godt klar over, hvilket har resulteret i en række standard sikkerhedstiltag. Blandt disse kan nævnes diverse former for hastighedskontrol, bremser bagtil samt for- og baglys.

Også for ældre personer

Selvom langt de fleste el løbehjul er designet til børn og voksne, så findes der i dag endda også modeller, der har sæde, så ældre personer eller person med nedsat førlighed også kan anvende dem.

Et el løbehjul kræver ikke den store vedligeholdelse

Langt de fleste el løbehjul kommer i et enkelt design uden alt for mange dikkedarer. Dette er ikke bare smukt, men har desuden også den fordel, at der ikke er meget vedligeholdelse forbundet med at eje et el løbehjul. Desuden kommer el løbehjul oftest med kraftige dæk, der er særdeles modstandsdygtige over for punkteringer.

Pladsbesparende

Grundet el løbehjulets slanke design, så sparer man desuden også plads, når det kommer til at parkering. Uanset om det drejer sig om cykelskuret på arbejdet eller garagen derhjemme, så vil der næsten altid være plads til et el løbehjul.

Let at montere:

Kunden syntes, at elektriske scootere kom med producentens manual, sagde at scootere kan samles af en lægmand inden for 10 minutter.

Billig løsning

Hvis du undersøger markedet, så vil du uden tvivl opdage, at et el løbehjul faktisk slet ikke er så dyr en affære som du måske tror.

El løbehjul er sjove at køre på

Et el løbehjul er desuden også et rigtigt sjovt transportmiddel. Dette henvender sig selvfølgelig mest til børn, men voksne har naturligvis også lov til at have det sjovt; og intet er bedre en et el løbehjul.

Et el løbehjul sparer dig tid

Især i byerne  kan et el løbehjul være med til at spare dig tid på den daglige transport. Dette skyldes jo løbehjulenes praktiske størrelse og lave vægt, der gør at de endda kan medbringes på metrorejsen, hvis der nu er tale om længere distancer.