Hvad er tågesikring?

Sikring og sikkerhed er noget som går hånd i hånd, og det er noget som alle ønsker. Dette omhandler specielt butikker og forretninger, og det har vist sig som et yderst velfungerende sikringssystem. Når alarmen går, så vil der gå nogle minutter før, at politiet eller vagtselskabet når frem, og det giver som regel tyven tid at handle i. Men med tågesikringen installeret, så kan du stoppe tyven på mindre end 20 sekunder.

 

Hvordan virker det, når alarmen går?

I løbet af de første tre sekunder efter alarmen er gået og tyven er kommet ind, så begynder tågen at blive sendt ud i rummet, og efter blot otte sekunder, så kan man næsten ikke se noget i rummet længere, og efter 12 sekunder så er det helt umuligt at orientere sig, og tyven kan derfor ikke komme frem til det af værdi, som vedkommende gerne vil have fat i. Det er altså en effektiv tågesikring til butik, som er velfungerende og moderne, samtidig med den ikke skader nogen i butikken, eller dine værdier og varer i lokalet.

Hvorfor vælge tågesikring?

Man kan sammenligne det med andre alternativer, hvis man starter med kameraer, så stopper de jo ikke tyven, og nogle gange kan tyven ikke identificeres. En tågekanon kan monteres helt skjult og elegant bag en væg eller i loftet. Tågekanonen bruger ikke mere strøm end en almindelig elpære, samtidig med den har den længste batterilevetid på markedet, og så laver den slet ingen støj. Det er den eneste tågekanon, som producere tåge i et helt minut på fuld hastighed, samtidig med den sikre tryghed hos medarbejderne og hos ejeren. Tågekanonen som der installeres i forretningen, er dansk produceret, samtidig med den er dokumenteret som ”bedst i test” af to af Danmarks top 3 alarminstallatør. Der er i verden blevet solgt mere end 30 tusinde tågekanoner, hvilket også indikere, at det er et produkt som der er stor interesse i.

 

Sikkerhed er vigtigt

Det er vigtigt for at medarbejderne føler sig sikre, når de går på arbejde, og det samme gør sig gældende hos ejeren, som skal have en rolig nats søvn i troen om, at hvis nu der skulle komme et indbrud, så er hans butik i gode hænder, og tågesikringen vil hjælpe på det, og sørge for, at den indtrængende ikke får tid til at snuppe noget af værdi, da han simpelthen ikke er i stand til at finde rundt og orientere sig i butikken.