Her finder du dygtige ejendomsmæglere

I Århus og Århus Nord findes der mange dygtige og kompetente ejendomsmæglere, der både kan hjælpe kunder med salg af hus samt køb af hus. Ifølge statistikker kan man tydeligt se, at ejedomsmæglerne i Århus området ligger foran andre byer i Jylland i forhold til antallet af solgte boliger samt købte boliger. I Århus bliver der fokuseret meget på, at kundens behov opfyldes. Ejendomsmæglerne i Århus Nord fokuserer på det samme, men gør mere ud af, at have indledende samtaler med kunderne så ejendomsmægleren kan finde ud af, hvad der f.eks. skal findes af bolig til dem.

Ejendomsmæglerens rolle i forbindelse med boligsalg:

Der er flere arbejdsopgaver, som ejendomsmægleren er forpligtet til at udføre, i forbindelse med boligsalg. Ifølge lovgivningen skal ejendomsmægleren bl.a. hjælpe med at lave et salgsbudget, en formidlingsaftale hvorpå ejendomsmæglerens navn og boligprisen står, lave salgsopstilling samt en foreløbig købsaftale. Udover de forpligtende opgaver, så kan ejendomsmægleren også hjælpe med at slå boligen op på diverse salgssider, i aviser, på internettet og lignende steder, hvor folk lægger mærke til boligen. Ejendomsmægleren kan også hjælpe med at vise boligen frem for interesserede og bruge sine salgsevner på, at fremhæve de dejligste egenskaber ved boligen samt beliggenheden.

Ejendomsmæglerens rolle i forbindelse med boligkøb:

Ifølge dansk lovgivning må ejendomsmægleren ikke både fungere som sælger og køber i den samme handel. Derfor er kunden nødt til at finde en anden ejendomsmægler, der kan varetage købeprocessen. I forbindelse med boligkøb kan en ejendomsmægler bl.a. hjælpe med at lede efter den perfekte bolig. Hvis man finder en interessant bolig, så kan ejendomsmægleren sørger for relevante papirer samt oplysninger på boligen, og være med til at forhandle om prisen. Hvis køber har brug for vejledning til valg af forsikringer og lån, så kan ejendomsmægleren også hjælpe med dette. Hvis du har de mindste spørgsmål i forbindelse med boligkøb, så tøv ikke med at kontakte den lokale ejendomsmægler. De hjælper og besvarer alle slags spørgsmål.