Grønne børnefødselsdage på varme sommerdage

2018 har været året med én fantastisk sommer. Hele og hold nu fast…. 36 sommerdage blev det til – jeg klager bestemt ikke. Jeg og især mine børn og mand er sol nydere som elsker vand, varme og lange sommerdage.

Men alt har sin pris. Ekstrem klimaforandring har giver dårligere høst, hvilket betyder at priserne for korn, mel og andre råvare vil stige anno 2019 – i hvert fald højst sandsynligt.

Derfor blev jeg utrolig glad for, at finde Børnefest som er et koncept som arrangerer og leverer børnefødselsdage og børnefester med fokus på et grønnere miljø, økologi og bæredygtighed.

Noget min mand og jeg i længere tid har efterspurgt. Vi er nemlig trætte at bowling haller, svømmehaller og overfyldte legelande.

Al børnefests mad- og drikkevarer er 100 % økologiske uden at være kedelige. De tilbyder alt fra pizzasnegle eller pølsehorn til rigtige madretter som pastasalater med frikadeller – der er nogen for enhver smag og de nævner endda, på deres hjemmeside, at de tager imod specifikke ønsker og behov. Så hvis du ønsker en økologisk lagkage (det tilbyder de nemlig ikke) jamen, så skaffer de dig en økologisk lagkage…

De tilbyder altså personlige børnefødselsdage alt efter dine behov og derudover er deres engangsservice bionedbrydeligt og giftfrit. Samtidig rykker de med deres koncept, børnefødselsdagen udefra og hjem, hvilket betyder at man i egne rammer kan holde den perfekte børnefødselsdag.

Som børnefamilie sætter vi stor pris på netop økologi og er villig til, at betale det ekstra for at gøre en forskel samtidig med, at vi sikre at vores børn får de allerbedste råvarer som er fri for en masse e-numre og gift. Noget som jeg ved flere og flere børnefamilier vægter højt. Økologi er kommet for at blive og det er kun et spørgsmål om tid, før mange af de normale dagligvarer vil være økologiske.

Jeg er selvfølgelig godt klar over, at de fleste børn (nok alle), ikke tænker på om deres engangsservice, mad eller drikkevarer til børnefødselsdagen, er produceret med omtanke for miljøet og arbejdskraften bag. Men jeg synes, at man som forælder, har et ansvar for sine børn og den kommende generation.

Derfor glæder det mig sådan, at se et nyt koncept som tænker på vores børn og de kommende generationer.