Få styr på regnskaberne og få mere tid til andet

I de fleste virksomheder er det vigtigt at have fokus på kernekompetencerne. Altså bruge ressourcer på at skabe værdi for den varer eller det produkt, der sælges. Derfor er det altid rart, hvis der er styr på nødvendige ting som blandt andet at få lavet regnskaber. Det kan man heldigvis få gjort eksternt.

Ekstern hjælp er godt

Du kan ikke nå alting selv i din virksomhed. Det er vigtigt at indse. Nogen gange skal man afgive noget for at få overskud til andet. En oplagt ting at overlade til en ekstern partner, er bogholderi og selvfølgelig momsregnskab. En oplagt partner til dette er Robæk, hvor de tilbyder revision og rådgivning. Et oplagt valg for jer, der bor i området omkring Grenaa, Rønde, eller Auning, eller bare generelt på Djursland.

Holder til på Djursland

Robæk Revision og Rådgivning holder til i henholdsvis Grenaa, Rønde og Auning. Altså på Djursland, halvøen i Kattegat fra det centrale Jylland. Robæk er specialister i at foretage lokalt forankret revision, og er altid i øjenhøjde med deres under. De kender i høj grad nærområdet og har stor indsigt i det lokale erhvervsliv og det netværk, der er omkring det. Forbindelsen til Djursland strækker sig helt tilbage til 1936, hvor virksomheden der siden er blevet til Robæk blev skabt.

Den daglige bogføring

Små selvstændige erhvervsdrivende og mindre virksomheder har ofte behov for hele tiden, at have overblik over hvordan budgetterne følges. Men det er tidskrævende at bogføre dagligt. Derfor er det noget, der med stor fordel kan gøres hos Robæk. De hjælper ganske enkelt med den dagligt bogføring og alt der følger med omkring denne.

Momsregnskab

For mange mindre virksomheder er det et irritationsmoment, at skulle lave momsregnskab. Det er fantastisk at kunne slippe for dette. Det kan du ved at benytte Robæk.

Udskrivning af fakturaer

Du synes måske det er sjov at udføre selve arbejdet, som er jeres kernekompetence. Men du er ikke glad for at skulle udarbejde en faktura efterfølgende? Få mere glæde i det daglige arbejde ved at overlade udarbejdelsen af dine fakturaer til en ekstern samarbejdspartner. Det bliver som en sten, der falder fra dit hjerte.