En dag du aldrig vil glemme

Mange danskere vælger at blive gift med den person, som de elsker overalt på jorden. Mange ægteskaber holder ved, men nogle går desværre også i stykker. De heldige par, som kan blive ved med at finde glæden i hinanden, kan glæde sig til at fejre kobberbryllup efter 12,5 års ægteskab. De fleste vælger at holde en fest for venner og familie, så glæden over et langt og lykkeligt ægteskab indtil videre kan fejres. Der er mange forberedelser i forbindelse med at holde fest, men planlægningen er det hele værd.

Planlægning af festen:

Det er meget forskelligt hvor meget det enkelte par går op i detaljerne omkring deres kobberbryllupsfest. Nogen holder en fest for et mindre selskab, imens andre holder en lige så stor fest, som til deres bryllup. Der er både fordele og ulemper ved at holde festen hjemme og i et festlokale. Fester hjemme er ofte mere hyggelige end i festlokaler, da man er på hjemmebane og kan feste til den lyse morgen. I festlokaler skal man typisk være ude på et bestemt tidspunkt, men til gengæld kan man betale sig for at slippe for oprydningen. Uanset hvor festen skal holdes, så skal der også planlægges mad, drikkelse samt dekorationer. Et kobberbryllup er en festlig anledning, og derfor skal festen gerne afspejle dette.

 

Der findes flere hjemmesider hvor man kan købe bordpynt, der relaterer til et kobberbryllup. Nogen vælger at finde lys, servietter og lignende i kobber, så symbolikken er der. Man kan f.eks. også købe balloner i kobber, hvor der står 12,5 år eller købe et brudepar, der minder gæsterne om hvad der fejres. En fest er gennemtænkt hvis der er en rød tråd hele vejen igennem, og derfor betyder de små detaljer meget. Til bordet kan man købe perlekæder og konfetti i kobber, så bordet kommer til at se festligt og indbydende ud. Det er meget forskelligt hvad de enkelte hjemmesider skal have for bordpynt. Derfor kan det være en god ide at sammenligne flere hjemmesider med hinanden, så man finder stedet med den bedste pris. Jo mere man kan spare på bordpynt, jo flere penge kan man bruge på de resterende poster.

Få en uforglemmelig fest:

Hvor formelt et kobberbryllup er kommer an på parret. Nogen vælger at lave bordkort, imens andre lader gæsterne selv bestemme, hvor de gerne vil sidde. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Sætter folk sig hvor de vil er det typisk sammen med dem de kender, men får parret lov til at mikse dem på kryds og tværs, så kan gæsterne lære nogen nye at kende. Hvis parret ønsker at forberede og lave så lidt som muligt, så kan man få folk udefra til at dække bord, sørger for god mad, underholdning og lignende. Det hele drejer sig om budgettet. Et kobberbryllup bliver kun holdt en enkel gang, så derfor skal dagen være helt speciel for parret. Ligesom til et bryllup er det ofte familiemedlemmer, der kommer med en overraskelse eller to. Et kobberbryllup handler om at fejre kærligheden med de mennesker, man holder af.