5 af de sejeste slanger verden rundt

Er du også helt vild med slanger, for eksempel som en hugorm eller en copra, og vil bare gerne vide mere om dem? Så er du kommet til det rette sted. Selvom slanger kan være fejltolket som værende farlige eller måske endda ulækre, så er dette helt usandt! Selvfølgelig kan nogle slanger være farlige, men mange er meget venlige og som man så tit siger, så er de nok mere bange for dig end du er for dem, så som en hugorm. Her er en liste over nogle af de sejeste slanger verden rundt:

I nord og mellem Amerika findes der ringhalsslanger!

Selvom den ikke er imponerende i størrelsen, med en gennemsnitslængde på 35 centimeter, så er de meget imponerende i deres udseende. De er meget nuttede med deres små kroppe, og selvom de hverken er sjældne eller specielt farlige, så er de i hvert fald hver at undersøge. De er endda populære kæledyr, hvis man overvejer en fødselsdagsgave til ens slange-fanatiske partner.

Er det et blad eller en hvidlæbet palmehugorm fra Asien!

Man kan nemlig godt blive i tvivl, da den hvidlæbet palmehugorm er helt lime grøn og findes i de asiatiske skove, hvor den snor sig op og ned at træerne. De kan blive op til 0,5 meter lange, og I modsætning til ringhalsslanger, så er palmehugormen utrolig giftige overfor mennesker, og det kan endda være fatalt. Men på trods af dens gift, så fortrækker den at kvæle dens bytte. Dette vil altså ikke være det optimale kæledyr, og skal kun beundres fra lang afstand.

Hvad lurer i den Afrikanske savanne?

Kobraen selvfølgelig! Også kaldet en Naja-art, som kan blive op til 3 meter lange. Trods deres længde så er de faktisk meget smalle i størrelsen. De er også utroligt giftige overfor mennesker. Det fascinerende ved dem er, at deres gift påvirker nerve systemet, så dens bytte bliver helt lammet, og så er det bare spisetid!

Tyksakken, eller med andre ord, anakondaen fra Sydamerika

For ikke at blive sammenlignet med Nicki Minaj, så har denne slange en af de største bagdele man kan forstille sig, og gør dem til en af verdens største slangearter. De kan nemlig blive op til 4,6 meter lange! Selvom de ikke er giftige, så er de stadig store og farlige og man skal derfor holde en hvis afstand hvis man ser dem. De kan spise alt fra fisk og smådyr til geder og endda jaguarer! Og da slanger som regel ikke tygger deres mad, så sluger de meget store mundfulde, specielt når det er en hel ged den skal sluge.

Danmarks sejeste hugorm

Du tænker måske, at slangerne rundt om i verden er meget sejere, end dem vi har i Danmark? Men det passer overhovedet ikke! Vi har nemlig verdens sejeste hugorm. Den kan blive op til 110 cm og kan genkendes på dens zigzag striber på ryggen. En hugorm er også giftig, så man skal helst holde sig lidt på afstand hvis man ser en. Man kan læse mere om hugorm og andre fantastiske slanger her: Hugorm.